Er du Norges beste Padel Spiller? InterPadel Sandnes arrangerer Sandnes Open 2022. Turneringen arrangeres i det flotte anlegget til Interpadel Sandnes som består av 6 double baner og 3 single baner. Her blir det flotte premier og masse gavekort som trekkes ut gjennom helgen.

Dato turnering: 30.09-02.10

Påmeldingsfrist: 26.09

Antall påmeldte avgjør hvor mange klasser det spilles, men det blir innledende gruppespill i alle klasser. Tilreisende deltakere spiller sin første kamp lørdag 01.10. I hallen vil det være mulig å kjøpe seg både mat og drikke samt besøke Proshoppen.

Er du klar for utfordringen?

Påmelding via link:

https://ntf.tournamentsoftware.com/tournament/3C559C92-6113-4FA3-8F72-BE12AD750896

Eller via e-post:

sandnespadelklubb@gmail.com

Arrangeres i samarbeid med

@sandnespadelklubb

Relaterte innlegg

Vi søker senterleder til InterPadel Harstad

Vi søker senterleder til InterPadel Harstad

InterPadel som konsern består av InterPadel AS, InterPadel Shop AS, og InterPadel Polen AS. Selskapene har per i dag 16 ansatte. På grunn av veksten trenger vi å utvide teamet vårt, og lyser i den forbindelse ut stillingen senterleder Harstad Senterleder InterPadel...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.

Mann spiller padel InterPadel Norge

Meld deg på nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for å motta nyheter, spennende tilbud, invitasjoner til arrangementer - og mye mer!

Takk for påmeldingen!