Er du nysgjerrig?

Hvem er InterPadel?

InterPadel linje
Par spiller padel
Par spiller padel
Par spiller padel
Vi åpner snart et senter nær deg!

InterPadel skal bli Norges ledende Padel kjede, og bidra til å gjøre Padel til en Olympisk sport!

InterPadel skillelinje blå

InterPadel vil etter hvert være den største padelkjeden i Norge med 10 senter før utgangen av 2021 og 30 senter før utgangen av 2023. Bak Padel-kjeden er det 3 tidligere verdensmestere – ikke i Padel, vel og merke – men i Beach Volley og landeveissykling. Å ha mennesker med ypperlig kjennskap til idrettsbransjen og mentaliteten til verdensmestere på laget er stor fordel for satsningen til InterPadel.

Visjonen er å bruke bygge opp en Padel sporten til å bli en olympisk sport innen 2028. Da er det viktig å ha et godt nettverk og bra trøkk rundt sporten for å hente inn riktige ressurser og nøkkelpersoner for å få dette til å skje. Tanken er å etablere Padel-klubber på alle senter for å bygge opp et stort Padel-miljø over hele landet. Dersom du ønsker å bidra til å oppfylle vår visjon på noe som helst område er du velkommen til å ta kontakt.

Ildsjelene bak InterPadel

3 verdensmestere kan vel ikke slå feil!

InterPadel linje

Med et solid nettverk innen sport og idrett er mye av grunnlaget på plass for å bygge opp et spennende miljø i Norge.

InterPadel grafikk sirkel 1

Stort nettverk innen idrett

Hvem er disse personene bak Norges største Padel Kjede? 

InterPadel grafikk sirkel 1

Bli en del av nettverket

Ønsker du å bli en del av nettverket? Kontakt oss for mer informasjon.

Bjørn Maaseide

Medeier

 • 3 ganger olympier
 • World Champion 1995
 • European Champion 1995
 • En av grunnleggerne av Sats/Elixia treningssenter i Norge, Sverige, Danmark og Finland

Jan Kvalheim

Medeier

 • 2 ganger olympier
 • World Champion 1995
 • European Champion 1995

Kontakt: 997 00 400

Thor Hushovd

Medeier

 • 2 ganger olympier
 • Cycling World Champion 2010
 • 10 etappe-seiere i Tour de France
 • 1 etappe-seier i Giro d´Italia
 • 3 etappe-seiere Vuelta Espana
Lidenskapen til padel

Hvordan ble dette samarbeidet om Padel til?

InterPadel skillelinje blå

Thor Hushovd har i 2020 bodd i Monaco i over 10 år, og for 4-5år siden begynte han å spille tennis med en tidligere svensk proff tennisspiller, Thomas Johansson. Han ønsket seg rett og slett en ny hobby og aktivitet etter han la opp som syklist i 2014. Etter noen runder tennis, og litt server-frustrasjon introduseserte Thomas ham heller til padel-banen. «Fra første runde fikk jeg til et bra spill, fikk en mestringsfølelse med en gang, og en bratt lærekurve gjorde at nivået mitt i dag er ok,» sier Thor. Han mener Padel er betydelig enklere å beherske enn tennis, og siden den gang har han kun holdt seg på Padel-banen og aldri sett seg tilbake til Tennis. Det virker også som om padel miljøet er veldig bra, mener Thor, da det spilles double – altså 4 spillere på hver bane, og hvor også banene står tett, slik får man også det sosiale aspektet med på kjøpet. Han har også bemerket seg at  interessen hos damene er veldig stor, noe som er hyggelig. Etter hvert som han skulle diskutere dette med Bjørn og Jan, skulle plutselig et spennende samarbeid bli en aktualitet.

Bjørn & Jan spilte padel første gang i Båstad i 2015, da de var der for å se på en tennis turnering. De fikk høre fra sine svenske venner at padel begynte å bli populært i Sverige og ble derfor nysgjerrige på hva dette var. Etter en lang og jevn kamp og ble de hektet umiddelbart. «Vi har begge spilt tennis og squash tidligere, men dette var noe annet,» sier de begge to, «Selv om vi ikke hadde spilt tidligere så ble det mange morsomme ballvekslinger og vi var bra slitne når kampen var ferdig.»

Da de kom over en padel bane i Monaco året etterpå kjente de trangen til å spille mer. Her holdt de på i 2 timer mens de kjente lidenskapen til Padel blomstre. Da var det gjort – de begynte å lete etter baner i Oslo, det måtte jo være en plass å spille denne fantastiske sporten på også i Norge! De spilte noen kamper på Fornebu, og forstod fort at her var det noe å hente. Tanken om InterPadel var født!

«Vi har begge passert 50 år og vi føler vi blir dårligere i både sandvolleyball, fotball, golf etc – men vi blir bedre og bedre i Padel og det er fantastisk gøy !»

Maaseide, Hushovd, Kvalheim

Bjørn Maaseide, Jan Kvalheim og Thor Hushovd i Dagens Næringsliv om storsatsningen med InterPadel. Foto: Dagens Næringsliv.

De siste årene har de spilt mye i både Norge og i utlandet og begynte å leke med tanken på å etablere en padel kjede, hvor flere nordmenn kan få oppleve denne herlige sporten. De etablerte InterPadel i januar 2021 og kommer til å jobbe knallhardt for å etablere mange sentre rundt om i landet – og for å promotere sporten her hjemme. Dette er den perfekte sporten for alle! En 12 åring kan spille mot sin bestefar, mot sine foreldre – og herr og fru Hansen kan spille mot Herr og fru Nilsen. Det er den ideelle par-sporten!

Vi håper å bruke vår lidenskap til å gjøre padel til Norges nye folkesport i løpet av de neste årene. Bli med på vår reise !

Kjøp padelutstyr på

InterPadel Shop

Interpadel Shop selger det meste av padelutstyr til både nybegynnere og den mer erfarne spilleren. Besøk nettbutikken for å se utvalget, og spør gjerne våre ansatte padel-eksperter på våre InterPadel senter om hjelp til å finne riktig utstyr for deg.

Padel Utstyr InterPadel Shop
Team InterPadel Norge

Organisasjonskart

InterPadel grafikk sirkel 1

Styreleder InterPadel

Thor Hushovd

Bjørn Maaseide

CEO

Daniel Thu

CDO

Jan Kvalheim

CMO

Rune K. Nygaard

CFO

Roald Skålevik

COO

Olav Sand

CTO

Thor Hushovd

CBDO

Knut Sand

CBDO

Thomas Holland

Club Manager
Kalbakken

Vibeke B. Holen

Club Manager
Sarpsborg

Halima Karlsen

Club Manager
Letohallen

Henrik Syversen

Club Manager
Os

Roald Skålevik

Club Manager
Sandnes

Martin Ydstebø

Club Manager
Forus

Martin Ydstebø

Club Manager
Stavanger Express

Even Rotevatn

Club Manager
Voldahallen

Jan Kvalheim

Club Manager
Drammen

Rune Martinussen

Club Manager
Narvik

Sander Prestegård

Club Manager
Sandsli

Tommy Myhre

Club Manager
Bryne

Kanskje deg?

Hvor vil du etablere?

To padel spillere i fellesområdet - InterPadel
InterPadel Icon farge 1

Etablering

InterPadel er i stor vekst og åpner snart flere senter over hele landet. Vi stopper selvsagt ikke der, og er stadig på utkikk etter nye lokasjoner. Er du interessert i å åpne et InterPadel senter nær deg? Har du et tomt lokale som kan passe til Padel? For å åpne et senter kreves et bygg med minimum 1000 m2 og takhøyde 7 meter. Ta kontakt om dette kan være aktuelt for deg.

etablering@interpadel.no

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

InterPadel linje

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.