Pensjonistene velger Padel – enkelt å lære, lett å mestre!

Pensjonistene, eller de godt voksne ungdommene som vi gjerne kaller dem, har funnet sin kjærlighet til Padel. Stadig flere eldre tar turen til et av våre InterPadel senter, og vi tror mye av årsaken er den enkle mestringen og gøy spill uansett hvilket nivå man spiller på. «Men erfaring med tidligere racket-sport er en fordel,» sier Bjørg, en av flere faste eldre som spiller hos InterPadel Bergen.

Bjørg på snart 83 år har blitt nærmest et fast inventar hos InterPadel Bergen, hvor hun trives utrolig godt på Padel banen sammen med gode venner. Ikke har hun noen planer om å roe ned heller, i Juli ble hun kåret til månedens spiller – og planen er å spille Padel minst en gang i uken fremover. Noe av det som gjør at hun trives på Padel-banen er at hun får beveget kroppen sin, og får holdt seg aktiv. Bjørg mener at Padel er noe man kan spille enten man er 10 år eller 83 år – det er er en sport alle kan mestre. Derfor håper hun at flere andre på hennes alder skal begynne å spille Padel – det er litt ledig tid på dagtid i hallene, og det er jo en perfekt aktivitet å starte dagen med. Padel er altså en enkel sport å lære, og ikke minst like enkel å mestre, så det passer for folk i alle aldre. «Men det er en fordel å ha holdt i en Racket før,» sier Bjørg.

Relaterte innlegg

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Racketens størrelse - fordi størrelsen faktisk betyr noe.  Det første du bør tenke på når du skal velge padel racket, er størrelsen. Racketen skal ikke være for stor eller for liten for deg, da dette kan påvirke spillestilen din negativt. Racketens form -...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.