Padel for alle

 InterPadel Sandnes

Spill den folkekjære sporten Padel på en av våre 9 flotte baner, vi lover du blir hekta fra første gang! I Sandnes har vi både doble og single baner. Vi tilbyr bedriftsavtaler i tillegg til private timer. Du finner oss sentralt på Lura i Sandnes – en kort kjøretur fra Stavanger sentrum, like ved E39 (tidligere Actionball / Tennisland).

Velkommen til InterPadel Sandnes

Et flott padel anlegg med 9 baner!

InterPadel linje

InterPadel Sandnes er et av Norges største Padel-senter, med hele 9 baner hvor 3 av dem er singel-baner. Hallen har stor takhøyde, og vi har alt av fasiliteter. I tillegg tilbyr vi lounge til spesielle arrangement.

Det er muligheter for å leie racketer og kjøpe baller i vår selvbetjente automat. Det er også mulig å kjøpe padelutstyr som racket, klær, sko, bagger ol. i vår proshop som er bemannet i kjernetiden.

InterPadel Sandnes Logo Web

Åpningstider

InterPadel linje

Alle dager: 06:00 – 24:00
Kode til dør når senteret er ubemannet mottas ved booking av baner.

Primetime:
Kl. 16-22 i hverdager + helger og helligdager.

Øvrige tider er ikke primetime.

Booking av baner:
Booking er minimum 60 minutter per bane.

Priser

InterPadel linje

440 kr. pr. time i primetime.

320 kr. pr. time utenfor primetime.

Leie av utstyr

InterPadel linje

Racket, baller og ekstrautstyr kan kjøpes i resepsjonen.

50,- for leie av racket
99,- Kjøpe rør med 3 baller

 

Kurs eller trening?

InterPadel linje
Meld deg på privattimer eller ta kurs for å lære sporten bedre å kjenne.

Kjøpe utstyr?

InterPadel linje

På våre senter har vi ProShop, en egen butikk for Padel utstyr med veldig gode priser. Snakk gjerne med våre ansatte for anbefalinger og råd.

Hvor god er du i Padel?

Bli med i serie-spill hos InterPadel Sandnes

InterPadel linje

Hos oss har vi jevnlige ligaspill – med herreklasser, dameklasser og mix. Ligaspill er en perfekt måte å ta spillet ditt til neste nivå, og du får samtidig bli kjent med nye mennesker og utfordret deg selv. Hvilken divisjon ditt lag kommer til å spille i vil bli klart i god tid før første match. Du og din partner kommer naturligvis til å få informasjon om dette. Spørsmål vedrørende liga? Kontakt oss på sandnes@interpadel.no. Les mer informasjon om ligaspillet på matchi.se eller meld deg på tilgjengelige ligaspill ved å klikke på knappen under:

En god start på morningen, eller svette litt i lunsjen?

Bli med på Lunsj eller Frokost Padel hos InterPadel Sandnes

InterPadel linje

Jevnlig kjører vi frokost eller lunsj Padel hos InterPadel Sandnes – vi byr på god stemning, litt morgen- eller formiddagssvette, kaffe og kanskje en matbit! Prisen for å bli med på moroa er 150,-, og du kan melde deg på via knappen nedenfor eller via Matchi appen. Maks antall påmeldte er 24 stykker, og det er første mann til mølla. Vi har garderober og dusj! 

En ny favoritt blant Padel-spillere

Bli med på Beat The Box

InterPadel linje
Dette er det nye turnerings formatet til Matchi, og vi kjører flere omganger fremover. Konseptet baserer seg på en ny spillformat som setter spillere på en bane sammen med tre andre spillere som er på en lignende ferdighetsnivå, slik det er bestemt av MATCHi Playlists analyse. Dette hjelper til å sikre at spillere er jevnt matchet, selv om de aldri har spilt mot hverandre før.
Players lounge – For spesielle anledninger

Hvorfor ikke ta en aften i Loungen?

InterPadel skillelinje blå

InterPadel Sandnes kan tilby en moderne og innbydende lounge, med super utsikt ut over alle banene. Loungen er perfekt for arrangement, turneringer, firma-fester osv. 

Vi har mulighet for full servering, så dere kan trygt kose dere hos oss. Loungen er adskilt fra resten av resepsjon og felles område, og har en egen «balkong» med full utsikt til banene. Kontakt oss for mer informsjon om vår lounge og hva vi kan tilby. Loungen er ferdig og klar for bruk! Kontakt oss for å arrangere eventer. 

Kjøp padelutstyr på

InterPadel Shop

Interpadel Shop selger det meste av padelutstyr til både nybegynnere og den mer erfarne spilleren. Besøk nettbutikken for å se utvalget, og spør gjerne våre ansatte padel-eksperter på våre InterPadel senter om hjelp til å finne riktig utstyr for deg.

Padel Utstyr InterPadel Shop
Padel for alle foreground v2
Våre fasiliteter

Vi har 9 flotte baner
med god takhøyde, hvor 6 av dem er double, og 3 av dem single-baner.

InterPadel skillelinje blå

Vi er opptatte av å gjøre Padel sporten tilgjengelig for alle! Padel er en av verdens raskest voksende sporter, og oppfattes ofte enklere å spille enn både tennis og squash. Det gir en bra mestringsfølelse allerede i startfasen.

For å legge til rette for gode padel opplevelser har vi brukt mye tid på å tilrettelegge og finpusse baner, utstyr og booking løsning slik at det blir enkelt og gøy for deg, uansett hvilket nivå du er på! Det handler om Padel for alle!

Våre hovedsponsorer

InterPadel linje blaa
Vil du ha logoen din her? Ta kontakt med oss for å avtale sponsorat.
Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

InterPadel linje

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.

Booking gjøres via Matchi

Sandnes Padelklubb PNG logo

Klubben 

InterPadel linje
Sandnes Padelklubb ble stiftet av padel spillere som ønsker å skape Norges beste miljø i en av verdens mest spennende idretter. Les mer om Sandnes Padelklubb på deres nettsider, eller ta kontakt om du lurer på noe.

Priser på medlemskap for 2021:
500 for voksen
– 850 for familie

Medlemsfordeler

 • Klubb T-skjorte
 • Mulighet til å booke bane 4 uker frem i tid.
 • 20 % rabatt på baneleie utenfor primetime i ukedager (06-15 og 22-24 og helger 06-12 og 18-24)
 • 20 klippekort – 5 % ekstra
 • Rabatt på PT (på sikt)
 • Klubbdager i proshoppen med rabatter.
 • 15 % i proshop
 • Prisrabatt på baller
 • Klubbkvelder for medlemmer
 • Klubbdager i senteret med spill og aktiviteter
 • Klubbmesterskap, divisjonsspill og seriespill.

Kontaktinfo styreleder

Epost: eisaksen@kraftfinans.no
Mob: 9915 5555
Facebook: facebook.com/SandnesPadelklubb

Mer informasjon
Sandnes Padelklubb ble stiftet 13.04.2021.
Det er ikke ofte det introduseres en ny racket idrett i Norge. Padel er en av verdens raskest voksende idretter og dette har vi oppdaget her også. Du vil sannsynligvis etter første time forstå grunnen til dette. Målet vårt er først og fremst å skape et bredt klubbmiljø som vil bidra som plattform til et stort sosialt nettverk.
Klubben har gode avtaler med InterPadel på Lura i Sandnes, det er her vi holder til. I løpet av våren håper vi å gro oss inn i lokalene og bli et stort, aktivt og ikke ikke minst lidenskapelig miljø.
Baner bookes via app Matchi; her vil også medlemsskap til klubben kunne opprettes når alt er tilrettelagt i løpet av mai måned 2021.
Hvordan bli medlem

Bli medlem via Matchi, eller kontakt oss for mer informasjon.

Meld direkte inn her: https://www.matchi.se/facilities/sandnespk 

InterPadel Sandnes Players

Trenger du noen å spille med?

InterPadel skillelinje blå
Det er ikke alltid man har noen å spille med til alle døgnets tider. Derfor har vi en egen gruppe på Facebook hvor folk kan møtes over en kamp Padel. Medlemmene er av alle nivåer, så du finner garantert noen som passer for deg.

Meld deg inn i Facebook gruppen og ta spillet ditt til neste nivå!

Ansatte

InterPadel skillelinje blå
InterPadel Sandnes senterleder Roald Skålevik

Benedicte Maaseide

Daglig Leder

benedicte@interpadel.no  

Kontakt InterPadel Sandnes

InterPadel skillelinje blå

InterPadel Sandnes ligger Sentralt på Lura i Sandnes – en kort kjøretur fra Stavanger sentrum, like ved E39. Spill den folkekjære sporten på en av våre 9 flotte baner, vi har både doble og enkle baner. Vi tilbyr bedrifts-avtaler i tillegg til private timer.

Åpent alle dager:06:00 – 24:00
Kode til dør når senteret er ubemannet mottas ved booking av baner.

Primetime: Kl. 16-22 i hverdager+ helger og helligdager.

Øvrige tider er ikke primetime.

Dyre Vaas vei 61, 4317 Sandnes

sandnes@interpadel.no

909 43 000

InterPadel linje blaa
Perfekt for bedrifter og organisasjoner

Arrangere turneringer eller eventer?

InterPadel skillelinje blå

Ønsker du å arrangere turneringer eller eventer er det full mulighet for det. Sammen kan vi planlegge og organisere turneringer for din bedrift eller organisasjon. Kontakt oss for mer informasjon om dette, så finner vi en løsning som passer for dere.