Padel sentralt på Forus

 InterPadel Forus

Spill den folkekjære sporten Padel på en av våre 7 flotte baner, vi lover du blir hekta fra første gang! På Forus har vi både doble og single baner. Vi tilbyr bedriftsavtaler i tillegg til private timer. Du finner oss på Gamle Forusveien 53!

Velkommen til InterPadel Forus

Et nytt Padel-senter med 7 flotte baner!

InterPadel linje

InterPadel Forus er et flott padel-senter midt i smørøyet av Forus, med hele 7 baner hvor 2 av dem er singel-baner. Hallen har stor takhøyde, og vi har alt av fasiliteter. I tillegg tilbyr vi lounge og møterom til spesielle arrangement.

Det er muligheter for å leie racketer og kjøpe baller i vår selvbetjente automat. Det er også mulig å kjøpe padelutstyr som racket, klær, sko, bagger ol. i vår proshop som er bemannet i kjernetiden.

InterPadel Forus Logo Web

Åpningstider

InterPadel linje

Kl. 06.00 – 24.00 alle dager.

Primetime:
Kl. 16-22 i hverdager + helger og helligdager.

Øvrige tider er ikke primetime.

Booking av baner:
4 av dobbel-banene vil være tilgjengelige for 1,5 timers booking. Prisen for 1,5 timers booking er 600,- kroner.

Priser

InterPadel linje

440 kr. pr. time i primetime.

320 kr. pr. time utenfor primetime.

Leie av utstyr

InterPadel linje

Det er muligheter for å leie racketer og kjøpe baller i vår selvbetjente automat.

50 kr. for leie av racket.

Arrangere turnering?

InterPadel linje
Ønsker du, dine venner, din bedrift eller forening å sette opp en turnering? Kontakt oss på forus@interpadel.no for å finne en løsning som passer.

Kjøpe utstyr?

InterPadel linje

På våre senter har vi ProShop, en egen butikk for Padel utstyr med veldig gode priser. Snakk gjerne med våre ansatte for anbefalinger og råd.

Ta spillingen til neste nivå

Bli med i serie-spill hos InterPadel Forus

InterPadel linje

Hos oss har vi jevnlige ligaspill – med herreklasser, dameklasser og mix. Ligaspill er en perfekt måte å ta spillet ditt til neste nivå, og du får samtidig bli kjent med nye mennesker og utfordret deg selv. Hvilken divisjon ditt lag kommer til å spille i vil bli klart i god tid før første match. Du og din partner kommer naturligvis til å få informasjon om dette. Spørsmål vedrørende liga? Kontakt oss på forus@interpadel.no. Les mer informasjon om ligaspillet på matchi.se eller meld deg på tilgjengelige ligaspill ved å klikke på knappen under:

En god start på morningen, eller svette litt i lunsjen?

Bli med på Lunsj eller Frokost Padel hos InterPadel Forus

InterPadel linje

Jevnlig kjører vi frokost eller lunsj Padel hos InterPadel Forus – vi byr på god stemning, litt morgen- eller formiddagssvette, kaffe og kanskje en matbit! Meld deg på via knappen nedenfor eller via Matchi appen. Mer informasjon finner du i Matchi. Vi har garderober og dusj! 

Padel før jobb? 

InterPadel Forus ligger plassert midt i smørøyet for en morgenøkt

InterPadel skillelinje blå

Det finnes ikke bedre måter å starte dagen på enn en liten morgentrening. InterPadel Forus ligger praktisk plassert midt mellom all næringen på Forus – med kort vei både til Stavanger og Sandnes. 

Med fulle fasiliteter som dusj og garderober, samt kaffe (som er viktig på morningen) – har man alt man trenger for å komme i gang med dagen. Med åpningstider fra klokken 06:00 har man god tid før arbeid til en kamp og litt drøs.

Kjøp padelutstyr på

InterPadel Shop

Interpadel Shop selger det meste av padelutstyr til både nybegynnere og den mer erfarne spilleren. Besøk nettbutikken for å se utvalget, og spør gjerne våre ansatte padel-eksperter på våre InterPadel senter om hjelp til å finne riktig utstyr for deg.

Padel Utstyr InterPadel Shop
Padel for alle foreground v2
Våre fasiliteter

Vi har 7 flotte baner
med god takhøyde, hvor 5 av dem er dobbel, og 2 av dem singel-baner.

InterPadel skillelinje blå

Vi er opptatte av å gjøre Padel sporten tilgjengelig for alle! Padel er en av verdens raskest voksende sporter, og oppfattes ofte enklere å spille enn både tennis og squash. Det gir en bra mestringsfølelse allerede i startfasen.

For å legge til rette for gode padel opplevelser har vi brukt mye tid på å tilrettelegge og finpusse baner, utstyr og booking løsning slik at det blir enkelt og gøy for deg, uansett hvilket nivå du er på! Det handler om Padel for alle!

Våre hovedsponsorer

InterPadel linje blaa
Vil du ha logoen din her? Ta kontakt med oss for å avtale sponsorat.
Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

InterPadel linje

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.

Booking gjøres via Matchi

InterPadel Sandnes/Forus Players

Trenger du noen å spille med?

InterPadel skillelinje blå

Det er ikke alltid man har noen å spille med til alle døgnets tider. Derfor har vi en egen gruppe på Facebook hvor folk kan møtes over en kamp Padel. Medlemmene er av alle nivåer, så du finner garantert noen som passer for deg.

Meld deg inn i Facebook gruppen og ta spillet ditt til neste nivå!

Ansatte

InterPadel skillelinje blå

Martin Ydstebø

Kontakt InterPadel Forus

InterPadel skillelinje blå

InterPadel Forus ligger Sentralt på Forus – en kort kjøretur fra Stavanger sentrum, like ved E39. Spill den folkekjære sporten på en av våre 7 flotte baner, vi har både doble og enkle baner. Vi tilbyr bedrifts-avtaler i tillegg til private timer.

Åpent alle dager: 06:00 – 24:00
Kode til dør når senteret er ubemannet mottas ved booking av baner.

Primetime: Kl. 16-22 i hverdager+ helger og helligdager.

Øvrige tider er ikke primetime.

Gamle Forusveien 53, 4033 Stavanger

forus@interpadel.no

909 43 000

InterPadel linje blaa
Perfekt for bedrifter og organisasjoner

Arrangere turneringer eller eventer?

InterPadel skillelinje blå

Ønsker du å arrangere turneringer eller eventer er det full mulighet for det. Sammen kan vi planlegge og organisere turneringer for din bedrift eller organisasjon. Kontakt oss for mer informasjon om dette, så finner vi en løsning som passer for dere.