Ta deg et besøk i loungen hos InterPadel Bergen (Sandsli)

Dersom du befinner deg i Bergen-området, og elsker Padel (slik som vi alle gjør) – må du rett og slett unne deg en tur innom den nye Loungen til InterPadel Bergen (Sandsli). Her kan du kombinere arrangement med mat, drikke og Padel. Hva kunne du tenke deg å feire hos oss?

Det er ingen tvil om at interessen for Padel skyter fart i Norge. Foruten Covid-19, er vel kanskje Padel-feberen den mest utbredte tilstanden i landet for øyeblikket. Hver dag ser vi nye ansikt i hallene våre, og hver dag virker det som flere og flere blir «smittet» – og det skjønner vi godt. Vi ser også at det har vært behov for å kunne oppholde seg på senteret også – og rett å slett å kunne tilby våre entusiaster noe i tillegg til Padelen. Derfor har vi gledet oss lenge til dette øyeblikket, hvor vi kan si at Loungen hos InterPadel er offisielt åpnet – og det samme helgen som samtlige Covid-tiltak er opphevet.

Nå er det ingen grunn til å vente med bursdagen, firmafesten, feiringen eller utdrikningslaget. Vi hjelper deg med alle typer arrangement kombinert med f.eks en Padelturnering.

InterPadel Sandsli Bergen Lounge
InterPadel Bergen Sandsli Web Bilder 3
InterPadel Sandsli Bergen Lounge

Så hva kan du arrangere hos oss, og hvordan setter vi sammen en pakke?

Velger du å holde arrangementet ditt hos oss, kan vi ordne med både servering av mat og drikke (med eller uten alkohol). I tillegg kan vi sette opp en type turnering, f.eks «Americano» som er en veldig populær metode å spille Padel på for grupper. Enten det er en firmafest, en 50-årsdag, en babyshower, et udrikningslag – eller hva som helst annet – Padel er perfekt for alle.

Høres det interessant ut? Kontakt Senterleder Sander på sander@interpadel.no for å planlegge en tur i loungen sammen med ditt arrangement.

Relaterte innlegg

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Racketens størrelse - fordi størrelsen faktisk betyr noe.  Det første du bør tenke på når du skal velge padel racket, er størrelsen. Racketen skal ikke være for stor eller for liten for deg, da dette kan påvirke spillestilen din negativt. Racketens form -...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.