InterPadel åpner nettbutikk

Endelig er dagen kommet – InterPadel åpner sin egen nettbutikk! Dette har vi gledet oss lenge til, og det skal sørge for at vårt totale tilbud blir enda bedre. Interpadel Shop selger det meste av padelutstyr til både nybegynnere og den mer erfarne spilleren.

Dette er gode nyheter både for alle våre avdelinger som trenger varer, men også for våre kunder – vi kan nå tilby det aller beste av utstyr til Padel til alle dere padel-entusiaster der ute. Varene som er tilgjengelige i nettbutikken vil være de samme varene som kan sees rundt om på de diverse ProShop´er rundt på våre senter. På denne måten sørger vi for at alle senter har tilgang til det samme vareutvalget, og til tilnærmede samme priser (det kan være noe variert fra senter til senter ifm kampanjer/tilbud/osv).

Disse varene og merkene vil du finne i nettbutikken

InterPadel Shop vil du finne kvalitetsutstyr til Padel, nøye utvalgt av våre eksperter og entusiaster for å gi deg som kunde de beste produktene for ta spillingen til neste nivå. Blant annet vil du finne Padelracketer, Padelbager, Padelsko, Padelballer, Padeltilbehør – og mye mer. Vareutvalget vil også utvides etter hvert som vi tilordner oss nye avtaler og leverandører, så her vil det være mye vekst fremover – og ikke minst, mange gode tilbud!

babolat varer

Av leverandører til Padel-utstyr har vi anerkjente merkevarer som Babolat, NOX Padel, Bullpadel, Wilson og Head Padel. Sammen utgjør disse merkevarene de store kjempene i Padel-verdenen, og kvaliteten på alt de tilbyr er upåklagelig. Ønsker du mer informasjon om våre produkter før du kjøper dem, kan du ta turen til et av våre InterPadel senter og prate med betjeningen i resepsjonen eller ProShop´en. De hjelper deg mer enn gjerne med råd, veiledning og tips for å velge riktig utstyr.

Så hva venter du på? Ta deg en tur til InterPadel Shop og se utvalget!

InterPAdel Mockup Bilde
InterPadel Shop Banner
Nybegynner pakke InterPadel Shop

Padel
racketer

Padel
sko

Padel
bager

Padel
klær

Instagram

Relaterte innlegg

Hvor lenge varer en Padel racket før den må byttes ut?

Hvor lenge varer en Padel racket før den må byttes ut?

Padelracketens konstruksjon Racketens materiale De fleste padelracketer er laget av et komposittmateriale som består av karbon, glassfiber eller en blanding av begge. Karbonracketer er generelt mer holdbare og stive, mens glassfiberracketer er mer fleksible og gir...

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Racketens størrelse - fordi størrelsen faktisk betyr noe.  Det første du bør tenke på når du skal velge padel racket, er størrelsen. Racketen skal ikke være for stor eller for liten for deg, da dette kan påvirke spillestilen din negativt. Racketens form -...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.