11,5 meter takhøyde i snitt hos våre InterPadel senter

21. feb, 2022 | Informasjon, Nyheter

Det har sikkert skjedd de fleste – dere er midt i en intens ballveksling med motstander-laget, dere spiller utrolig jevnt, og det er snakk om et avgjørende poeng. Du ser en gyllen mulighet til å lobbe ballen over spillerne og innta angreps-posisjon for å avgjøre spillet. MEN – du lobbet litt høyt og ballen treffer dessverre taket, og poenget er deres… Spiller du Padel på et av våre senter rundt om i landet kan du være sikker på at det skal litt til før nettopp dette skjer. Våre senter er faktisk jevnt over blant de beste på takhøyde i landet!

InterPadel etablerte seg i Norge for litt over ett år siden og i løpet av dette året har vi åpnet syv padel haller i Norge. Vi har padel hall i Oslo, Eidsvoll, Sarpsborg, Bergen, Sandnes og to haller i Stavanger.

Padel sporten har eksplodert i Norge det siste året og nå finnes det over 350 baner i Norge. Vi syns det er veldig gøy å se at det er folk i alle aldre som er innom våre sentre og spiller padel. Nettopp derfor har vi et stort fokus på at Padel skal være for alle, og aktivt bruker enmeknaggen #padelforalle (tagg gjerne padel-bildene dine med denne du også!)

Takhøyden har mye å si for godt spill

For oss i InterPadel er takhøyde viktig på våre padel-sentre. De som spiller mye padel er veldig opptatt av høy takhøyde – for å kunne få til lobb-spillet best mulig. Dette er avgjørende for teknikk og godt spill, spesielt når man begynner å komme opp i høyere nivå. Kjappe baller med mye fart og momentum kan fort lobbes veldig høyt. For å kunne holde et spennende spill i gang over lengre tid er det derfor viktig at spillet ikke hindres av et tak som er alt for lavt.

InterPadel hall god takhøyde

Vi har nylig tatt en kontrollsjekk på våre sentre og funnet ut at snitthøyden på våre 49 baner er ca. 11,5 meter. Dette er veldig gode tall, om vi får si det selv! 🙂

Dersom du vil teste noen av våre padel haller – sjekk ut :

Vi åpner flere haller rundt i Norge i løpet av 2022 og 2023 og kommer alltid til å ha fokus på å tilby våre gjester Padel-baner med god takhøyde! Kom innom og test selv – vi gleder oss til å se deg på banen!

Relaterte innlegg

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Racketens størrelse - fordi størrelsen faktisk betyr noe.  Det første du bør tenke på når du skal velge padel racket, er størrelsen. Racketen skal ikke være for stor eller for liten for deg, da dette kan påvirke spillestilen din negativt. Racketens form -...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.