Velkommen til åpen dag hos utvalgte InterPadel senter

30. mar, 2022 | Nyheter

I år vil utvalgte InterPadel senter ha åpen dag i påsken for å tilby store og små en introduksjon til padel-sporten. Selv om Padel er en av verdens raskest voksende sporter, er det fortsatt mange i Norge som ikke er kjent med denne folkelige sporten. Det ønsker vi å gjøre noe med, og inviterer derfor alle til en introduksjon av sporten – med masse spilling, opplæring, konkurranser – og mye mer!

For de aller fleste senter vil den åpne dagen bli arrangert fredag 15. april, men sjekk gjerne med hvert enkelt senter for eventuelle endringer. Programmet samkjøres (nesten likt) for samtlige senter, og er fullspekket med opplevelser og aktiviteter for de fleste. Hvor treffsikker er du med padel-racketen? Hvor fort klarer du å slå ballen? Klarer du velte kjeglene med skuddene dine? Finner du de gjemte påske-eggene i hallen? Kom innom og finn ut!

I tillegg vil det bli god mulighet for opplæring og spilling av Padel. Vi kjører introduksjonskurs hvor vi lærer teknikk, regler, generelt spill – og det man trenger å vite for å komme i gang med spillingen. I tillegg arrangerer vi Americano-turnering for nybegynnere med mulighet til å vinne premier både for beste spiller og beste kostyme.

Programmet finner du i bildet under (noe avvik kan forekomme per senter, så besøk det senteret som er aktuelt for deg for å se endelig program):

InterPadel Påske program

Arrangementet er selvsagt gratis å delta på, men du betaler for eventuell mat og drikke du bestiller på senteret. Vi gleder oss til å se så mange som mulig på arrangementet, og ønsker dere alle en God Påske!

Åpen dag hos InterPadel Letohallen:
https://fb.me/e/2vOmo5jUc

Åpen dag hos InterPadel Sandnes:
https://fb.me/e/2epVlMhNL

Åpen dag hos InterPadel Bergen (Sandsli):
https://fb.me/e/1Uf4q4Wcr

Åpen dag hos InterPadel Sarpsborg:
https://fb.me/e/2wsj3V0b7

Relaterte innlegg

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Racketens størrelse - fordi størrelsen faktisk betyr noe.  Det første du bør tenke på når du skal velge padel racket, er størrelsen. Racketen skal ikke være for stor eller for liten for deg, da dette kan påvirke spillestilen din negativt. Racketens form -...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.