Flere InterPadel senter åpner snart!

InterPadel familien vokser, og vi har flere senter som nærmer seg åpning. Nedenfor presenterer vi noen av de som vi snart kan åpne for booking av baner på.

InterPadel Sarpsborg åpner dørene 11. desember dersom alt går som planlagt. Dette blir et fantastisk senter som kombinerer både Padel og trening, hvor Padel banene vil ha mellom 12-20 meters takhøyde. Her kan vi virkelig skryte på oss en av Norges desidert beste takhøyder for Padel. På InterPadel Sarpsborg vil det være 7 double baner og 1 singel bane. Selve senteret vil være på hele 1000kvm.

InterPadel Forus åpner også i begynnelsen av desember en gang, men nøyaktig dato har vi ikke helt enda. InterPadel Forus blir et flott padel-senter midt i smørøyet av Forus, med hele 7 baner hvor 2 av dem er singel-baner. Hallen har stor takhøyde, og har alt av fasiliteter. I tillegg vil det være en deilig badstu med flott utsikt over alle banene. Her kan du altså nyte litt luksus etter treningsøkten.

InterPadel Byfjordparken Express er det tredje senteret som åpner i desember i år, og vil være et express Padel senter. Det betyr at senteret er ubemannet, og vil ha litt færre baner enn andre senter. InterPadel Byfjordparken Express vil ha 3 double padelbaner, og en veldig god takhøyde. Senteret ligger rett utenfor Stavangers sentrum, i umiddelbar nærhet av BI Stavanger.

Relaterte innlegg

Hva er forskjellen på Padel og Tennis?

Hva er forskjellen på Padel og Tennis?

Men før vi kan prate om forskjellene på Padel og Tennis, må vi først ta for oss en aldri så liten utfordring for Padel sporten. Det finnes nemlig flere forskjellige typer sporter som ikke bare deler flere likheter med Padel, men også har veldig liknende navn. Dette må...

Bli med på Padel-frokost hos InterPadel Sandnes

Bli med på Padel-frokost hos InterPadel Sandnes

InterPadel Sandnes er det første av våre sentere som tilbyr frokost-padel, og vi ser allerede at dette er et veldig populært tilbud. Aktivitet før jobben gir bedre energi ut resten av dagen, og i tillegg får man en deilig baguette og kaffi etter treningsøkten for å...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.