Flere InterPadel senter åpner snart!

3. nov, 2021 | Avdelingsnytt, Informasjon, Nyheter

InterPadel familien vokser, og vi har flere senter som nærmer seg åpning. Nedenfor presenterer vi noen av de som vi snart kan åpne for booking av baner på.

InterPadel Sarpsborg åpner dørene 11. desember dersom alt går som planlagt. Dette blir et fantastisk senter som kombinerer både Padel og trening, hvor Padel banene vil ha mellom 12-20 meters takhøyde. Her kan vi virkelig skryte på oss en av Norges desidert beste takhøyder for Padel. På InterPadel Sarpsborg vil det være 7 double baner og 1 singel bane. Selve senteret vil være på hele 1000kvm.

InterPadel Forus åpner også i begynnelsen av desember en gang, men nøyaktig dato har vi ikke helt enda. InterPadel Forus blir et flott padel-senter midt i smørøyet av Forus, med hele 7 baner hvor 2 av dem er singel-baner. Hallen har stor takhøyde, og har alt av fasiliteter. I tillegg vil det være en deilig badstu med flott utsikt over alle banene. Her kan du altså nyte litt luksus etter treningsøkten.

InterPadel Byfjordparken Express er det tredje senteret som åpner i desember i år, og vil være et express Padel senter. Det betyr at senteret er ubemannet, og vil ha litt færre baner enn andre senter. InterPadel Byfjordparken Express vil ha 3 double padelbaner, og en veldig god takhøyde. Senteret ligger rett utenfor Stavangers sentrum, i umiddelbar nærhet av BI Stavanger.

Relaterte innlegg

Vi søker senterleder til InterPadel Harstad

Vi søker senterleder til InterPadel Harstad

InterPadel som konsern består av InterPadel AS, InterPadel Shop AS, og InterPadel Polen AS. Selskapene har per i dag 16 ansatte. På grunn av veksten trenger vi å utvide teamet vårt, og lyser i den forbindelse ut stillingen senterleder Harstad Senterleder InterPadel...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.

Mann spiller padel InterPadel Norge

Meld deg på nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for å motta nyheter, spennende tilbud, invitasjoner til arrangementer - og mye mer!

Takk for påmeldingen!