Bli med på Padel-frokost hos InterPadel Sandnes

Hos InterPadel Sandnes inviterer vi til Padel-frokost hver onsdag og fredag fra klokken 06:30 – 08:00. Finnes det en bedre måte å starte dagen på?

InterPadel Sandnes er det første av våre sentere som tilbyr frokost-padel, og vi ser allerede at dette er et veldig populært tilbud. Aktivitet før jobben gir bedre energi ut resten av dagen, og i tillegg får man en deilig baguette og kaffi etter treningsøkten for å virkelig starte dagen skikkelig.

Prisen for å delta på frokost-padel er 150,- per person og dette inkluderer ca 1 time med padel-spilling, samt frokost etterpå med god drøs. Du spiller sammen med tilfeldige spillere, eller du kan ta med deg dine kollegaer og spille sammen – dette bestemmer du selv. Padel-banen er uansett en flott plass for å stifte nye bekjentskap, og «networke» med mennesker i andre spennende bransjer. Vi kjører som regel en Americano turnering, hvor man tar med seg poengene fra hver kamp som til slutt blir en samlet poengsum som bestemmer hvor du havner på resultatene totalt. Dette er en veldig gøy måte å spille på, hvor både tilfeldigheter og ferdighet spiller en rolle.

Frokost Padel med InterPadel Sandnes

Foreløpig arrangeres Frokost Padel hver onsdag og fredag (kan endres), og du kan melde deg på direkte via Matchi på denne linken her. Vi gleder oss til å se deg på banen og ønske deg god morgen med en skikkelig god Padel økt!

Relaterte innlegg

Hva er forskjellen på Padel og Tennis?

Hva er forskjellen på Padel og Tennis?

Men før vi kan prate om forskjellene på Padel og Tennis, må vi først ta for oss en aldri så liten utfordring for Padel sporten. Det finnes nemlig flere forskjellige typer sporter som ikke bare deler flere likheter med Padel, men også har veldig liknende navn. Dette må...

Flere InterPadel senter åpner snart!

Flere InterPadel senter åpner snart!

InterPadel Sarpsborg åpner dørene 11. desember dersom alt går som planlagt. Dette blir et fantastisk senter som kombinerer både Padel og trening, hvor Padel banene vil ha mellom 12-20 meters takhøyde. Her kan vi virkelig skryte på oss en av Norges desidert beste...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.