Bli med på Padel-frokost hos InterPadel Sandnes

Hos InterPadel Sandnes inviterer vi til Padel-frokost hver onsdag og fredag fra klokken 06:30 – 08:00. Finnes det en bedre måte å starte dagen på?

InterPadel Sandnes er det første av våre sentere som tilbyr frokost-padel, og vi ser allerede at dette er et veldig populært tilbud. Aktivitet før jobben gir bedre energi ut resten av dagen, og i tillegg får man en deilig baguette og kaffi etter treningsøkten for å virkelig starte dagen skikkelig.

Prisen for å delta på frokost-padel er 150,- per person og dette inkluderer ca 1 time med padel-spilling, samt frokost etterpå med god drøs. Du spiller sammen med tilfeldige spillere, eller du kan ta med deg dine kollegaer og spille sammen – dette bestemmer du selv. Padel-banen er uansett en flott plass for å stifte nye bekjentskap, og «networke» med mennesker i andre spennende bransjer. Vi kjører som regel en Americano turnering, hvor man tar med seg poengene fra hver kamp som til slutt blir en samlet poengsum som bestemmer hvor du havner på resultatene totalt. Dette er en veldig gøy måte å spille på, hvor både tilfeldigheter og ferdighet spiller en rolle.

Frokost Padel med InterPadel Sandnes

Foreløpig arrangeres Frokost Padel hver onsdag og fredag (kan endres), og du kan melde deg på direkte via Matchi på denne linken her. Vi gleder oss til å se deg på banen og ønske deg god morgen med en skikkelig god Padel økt!

Relaterte innlegg

Vi søker senterleder til InterPadel Harstad

Vi søker senterleder til InterPadel Harstad

InterPadel som konsern består av InterPadel AS, InterPadel Shop AS, og InterPadel Polen AS. Selskapene har per i dag 16 ansatte. På grunn av veksten trenger vi å utvide teamet vårt, og lyser i den forbindelse ut stillingen senterleder Harstad Senterleder InterPadel...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.

Mann spiller padel InterPadel Norge

Meld deg på nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for å motta nyheter, spennende tilbud, invitasjoner til arrangementer - og mye mer!

Takk for påmeldingen!