InterPadel introduserer Student Padel – rabatt for alle studenter!

27. sep, 2021 | Kampanjer, Nyheter

InterPadel starter nå med tilbud for alle studenter. Fysisk aktivitet fremmer læring og trivsel, så kom og spill Padel hos et av våre senter rundt i landet til rabatterte priser. Padel tar landet med storm, kom og finn ut hvorfor!

Bytt ut skolebøker og gruppearbeid med en runde på Padel-banen hos et av dine lokale InterPadel senter, og opplev selv hvorfor en hel verden har blitt hekta på sporten. Visste du at personer som er aktive lærer bedre? Flere forskningsartikler viser til samme resultater – de som er mer aktive i hverdagen har enklere for å lære. Selv om det ofte refereres til skoleungdom eller yngre, så er det liten tvil om at dette gjelder for alle aldre. Ser vi på artikler om fysisk aktivitet og arbeidslivet støtter det opp om flere av de samme funnene. Så hva venter du på?

240,- kroner for 1 time Padel for 4 stykker

Rabatten for studenter er på nesten hele 40% i forhold til ordinær pris – det synes i hvert fall vi er en god unnskyldning til å komme innom og svette litt. Student-prisene gjelder mandag-fredag mellom klokken 06:00-15:00 og 22:00-24:00, så her er det plenty med tid til å slå baller mellom kurs og skoletimer. Bare husk at leie av racket og kjøp av baller kommer utenom, men har dere kjøpt en rull med baller så har dere denne til odel og eie for fremtidige Padel-runder. Merk at priser kan variere per senter.

Student Padel InterPadel

Arrangere turneringer?

Når dere har opplevd hvor gøy Padel er, ønsker dere kanskje å ta spillingen til neste nivå. Hva med en lav-terskel Padel-turnering? Vi kan hjelpe dere å arrangere turneringer av forskjellige slag. En av våre favoritter er av typen «Americano» hvor man spiller om en gitt poeng-score per runde, og man samler individuelle poeng på hver runde som til slutt danner grunnlaget for semifinaler og finaler. Her får man spille med forskjellige/tilfeldige partnere og motstandere, og man får en rettferdig slutt-score.

Hvordan bestiller jeg time?

For å få student-pris må du først og fremst sende en henvendelse til ditt lokale InterPadel senter slik at de kan legge deg inn i systemet. På den måten får du de rabatterte prisene når du booker bane. Det kan være at vi spør om gyldig student-bevis for at du skal få rabatten.

For å bestille time hos InterPadel kan du finne ønsket avdeling i menyen i toppen, eller du kan gå direkte til matchi.se. Her lager du kjapt en profil og bestiller bane. Du kan også laste ned Matchi appen både til iOS og til Android, som er en veldig enkel måte å bestille bane på. Du kan også ringe til oss så ordner vi en time for deg.

Merk at priser kan variere per senter, så sjekk med senteret hvilke priser som gjelder.

Vi sees på banen!

Relaterte innlegg

Hva er forskjellen på Padel og Tennis?

Hva er forskjellen på Padel og Tennis?

Men før vi kan prate om forskjellene på Padel og Tennis, må vi først ta for oss en aldri så liten utfordring for Padel sporten. Det finnes nemlig flere forskjellige typer sporter som ikke bare deler flere likheter med Padel, men også har veldig liknende navn. Dette må...

Flere InterPadel senter åpner snart!

Flere InterPadel senter åpner snart!

InterPadel Sarpsborg åpner dørene 11. desember dersom alt går som planlagt. Dette blir et fantastisk senter som kombinerer både Padel og trening, hvor Padel banene vil ha mellom 12-20 meters takhøyde. Her kan vi virkelig skryte på oss en av Norges desidert beste...

Bli med på Padel-frokost hos InterPadel Sandnes

Bli med på Padel-frokost hos InterPadel Sandnes

InterPadel Sandnes er det første av våre sentere som tilbyr frokost-padel, og vi ser allerede at dette er et veldig populært tilbud. Aktivitet før jobben gir bedre energi ut resten av dagen, og i tillegg får man en deilig baguette og kaffi etter treningsøkten for å...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.