Stavangerområdet får nok et nytt Padel senter – InterPadel Forus

Lørdag 8 januar var det duket for åpning av Stavanger-regionens nyeste Padel senter, InterPadel Forus. Dermed er dette senteret det tredje InterPadel senteret i rekken til å åpne i Rogaland. Til tross for Covid og restriksjoner klarte vi å arrangere en myk åpning med bra trykk og god avstand. Kjente profiler som Lasse Matberg, Thor Hushovd og Bjørn Maaseide var til stede for å teste banene.

Det gjør InterPadel Forus til det 6. senteret i InterPadel familien siden oppstarten i Januar i fjor, og det 3. InterPadel senteret på Jæren. I åpningshelgen var stort sett alle 7 banene booket store deler av dagen – noe som viser hvor populært Padel har blitt i regionen. Og nå i første uke etter åpning er det fortsatt vanskelig å finne ledige baner på ettermiddag og kveld om man ikke er tidlig ute med bookingen. Dette gjelder faktisk for alle senterne i regionen; Sandnes, Forus og Stavanger Express! Så vi er utrolig glade for at folk har fått øynene opp for denne utrolig morsomme sporten.

interpadel forus 17

Selv om det ble en myk åpning av senteret på grunn av Covid situasjonen, var det allikevel fullbookede baner stort sett hele helgen. Thor Hushovd, Lasse Matberg og Bjørn Maaseide fikk alle svettet godt fra seg da de var på senteret og spilte i flere timer og hjalp andre gjester med regler og teknikker. I midten står en fornøyd senterleder Martin Ydstebø, som nå er senterleder for InterPadel Sandnes, Forus og Stavanger Express. «Helgen gikk over all forventning,» sier Martin, «nå gleder vi oss til ukene som kommer, og til at senteret skal stå helt ferdig med Proshop og alle andre småting som gjenstår.»

InterPadel Forus blir et flaggskip – med badstu!

Selv om senteret åpnet i helgen (8. januar), så er det fremdeles flere ting som gjenstår. I disse dager ferdigstilles det som kanskje blir en av Norges største Proshop for Padel-utstyr, samt det males de siste malingsstrøk. Senteret minner kanskje litt mer om en byggeplass enn et Padel-senter til tider – men allikevel er alt det essensielle for å spille Padel på plass: Banene er montert, resepsjon og toaletter er på plass, og det er mulighet for leie av utstyr og kjøp av Baller.

I tillegg jobbes det med en deilig badstu med utsøkt utsikt over padel-banene. «InterPadel Forus skal bli et flaggskip for InterPadel kjeden,» sier Martin Ydstebø. «Når alt det byggtekniske og kosmetiske er på plass vil dette bli et senter som vil bidra til å skape et godt Padel miljø for regionen.«

Så da er det bare å ta turen innom InterPadel Forus for å teste ut de splitter nye banene, så ønsker vi lykke til med siste innspurt med ferdigstillingen! InterPadel Forus er åpent for booking fra 06-24 hver dag!

InterPadel Forus singel bane

InterPadel Sarpsborg åpner snart

Allerede senere denne måneden åpner vi nr 7, nemlig InterPadel Sarpsborg, og det planlegges flere senter-åpninger ut året 2022. Det blir et spennende år for InterPadel, og det blir et bra år for alle Padel-entusiaster. Sporten vokser, og vi jobber for mottoet vårt: Padel for alle!

Relaterte innlegg

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Racketens størrelse - fordi størrelsen faktisk betyr noe.  Det første du bør tenke på når du skal velge padel racket, er størrelsen. Racketen skal ikke være for stor eller for liten for deg, da dette kan påvirke spillestilen din negativt. Racketens form -...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.