Nye tiltak for Covid på InterPadel senter

Kjære Padelvenner,
Da er dett på tide å ta en ny dugnad for fellesskapet. La oss håpe at denne runden blir den siste. Padel er faktisk en av få idretter man har fått spille gjennom store deler av pandemien, og myndighetene regner heller ikke padel som organisert idrett.

Interessen for sporten har skutt i været, og det kommer stadig nye spillere. Det er GØY 😃
Dette fører til at sentrene våre har blitt et populært sted å være, både for trening og sosialt før/etter.

Det er- og SKAL være trygt å spille på våre senter, men med økt smitte i landet, ønsker vi i InterPadel å ta ekstra godt vare på våre besøkende. Derfor innfører vi følgende tiltak for deres egen, samt våre ansattes trygghet:

  • Som alltid finnes Antibac ved inngangen på alle våre senter. I tillegg vil dere finne stasjoner rundt omkring ved baneområdene. Bruk disse.
  • Våre garderober vil ikke kunne brukes til dusjing i tiden fremover. Dersom dere har behov for å skifte klær, kan dere naturligvis bruke garderobene, men hold da god avstand til andre.
  • Kontaktflater sprites hyppig.
  • Selv om vi normalt både ønsker og oppfordrer folk til å bli igjen i hallen for sosialt etter trening, må vi de neste ukene begrense slike samlinger. Hold derfor god avstand til andre under oppholdet på senteret.
  • Utleieracketer spites før/etter bruk. Ved bruk av utleiemaskin spriter du din egen racket før du leverer den.
  • Dersom dere må vente på bane, opphold dere på kortsidene av banene hvor det er størst plass. Eventuelt i ventesonene på de sentrene som har innført det.


Hva kan dere gjøre for å hjelpe oss?

  • Vi ber om at dere ikke oppsøker senteret ved symptom på sykdom.
  • Ikke opphold dere på senteret lenger enn nødvendig.
  • Bidra til at vi sammen kan overholde smittevern på en god måte.
  • IKKE kast snus, søppel, tyggis på gulvet. Det finnes søppelbøtter ved samtlige baner. Bruk disse!


TA VARE PÅ DEG SELV OG DE RUNDT DEG ❤️

Med vennlig hilsen,
Alle oss i TEAM InterPadel

Relaterte innlegg

Koronavettregler hos våre InterPadel avdelinger

Koronavettregler hos våre InterPadel avdelinger

Når det gjelder Padel er det Norges Tennisforbund som har utarbeidet følgende regler: RETNINGSLINJER FOR PADEL HOS INTERPADEL Kun friske personer uten symptomer kan spille og generelle smittevernregler skal følges. Følg generelle råd og retningslinjer gitt av...

Vi åpner Stavangers første padel-senter!

Vi åpner Stavangers første padel-senter!

Senteret ligger vis-à-vis BI Stavanger, og inneholder 3 dobbelbaner med FANTASTISK takhøyde. I helgen har vi åpningstilbud med 30% på booking av baner – Bruk koden InterpadelExpress ved booking. Som navnet tilsier, er dette vårt første express-senter. Hva...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.