Nye tiltak for Covid på InterPadel senter

8. des, 2021 | Avdelingsnytt, Informasjon, Nyheter

Kjære Padelvenner,
Da er dett på tide å ta en ny dugnad for fellesskapet. La oss håpe at denne runden blir den siste. Padel er faktisk en av få idretter man har fått spille gjennom store deler av pandemien, og myndighetene regner heller ikke padel som organisert idrett.

Interessen for sporten har skutt i været, og det kommer stadig nye spillere. Det er GØY 😃
Dette fører til at sentrene våre har blitt et populært sted å være, både for trening og sosialt før/etter.

Det er- og SKAL være trygt å spille på våre senter, men med økt smitte i landet, ønsker vi i InterPadel å ta ekstra godt vare på våre besøkende. Derfor innfører vi følgende tiltak for deres egen, samt våre ansattes trygghet:

  • Som alltid finnes Antibac ved inngangen på alle våre senter. I tillegg vil dere finne stasjoner rundt omkring ved baneområdene. Bruk disse.
  • Våre garderober vil ikke kunne brukes til dusjing i tiden fremover. Dersom dere har behov for å skifte klær, kan dere naturligvis bruke garderobene, men hold da god avstand til andre.
  • Kontaktflater sprites hyppig.
  • Selv om vi normalt både ønsker og oppfordrer folk til å bli igjen i hallen for sosialt etter trening, må vi de neste ukene begrense slike samlinger. Hold derfor god avstand til andre under oppholdet på senteret.
  • Utleieracketer spites før/etter bruk. Ved bruk av utleiemaskin spriter du din egen racket før du leverer den.
  • Dersom dere må vente på bane, opphold dere på kortsidene av banene hvor det er størst plass. Eventuelt i ventesonene på de sentrene som har innført det.


Hva kan dere gjøre for å hjelpe oss?

  • Vi ber om at dere ikke oppsøker senteret ved symptom på sykdom.
  • Ikke opphold dere på senteret lenger enn nødvendig.
  • Bidra til at vi sammen kan overholde smittevern på en god måte.
  • IKKE kast snus, søppel, tyggis på gulvet. Det finnes søppelbøtter ved samtlige baner. Bruk disse!


TA VARE PÅ DEG SELV OG DE RUNDT DEG ❤️

Med vennlig hilsen,
Alle oss i TEAM InterPadel

Relaterte innlegg

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Racketens størrelse - fordi størrelsen faktisk betyr noe.  Det første du bør tenke på når du skal velge padel racket, er størrelsen. Racketen skal ikke være for stor eller for liten for deg, da dette kan påvirke spillestilen din negativt. Racketens form -...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.