Storfint besøk hos InterPadel Sarpsborg: Showmatch med Kristoffer Hivju, Olaf Tufte, Thomas Hayes og Simon Nitsche

Det ble topp stemning og mye konkurranseinstinkt hos InterPadel Sarpsborg da vi arrangerte showmatch her tidligere i mai. Tilskuere i hallen fikk se en kamp full av gode ballvekslinger og mange finurlige slag, før noen heldige selv fikk prøve seg mot gutta i kamp. Og hvem gikk av med seieren, tror du?

3. mai, på slaget 19:00, var det en relativt fullsatt tribune og padel-hall som fikk se Hivju, Tufte, Hayes og Nitsche få en kort introduksjon til reglene før de satte i gang en vennlig padel-match for anledningen. Samtlige av gutta hadde tidligere prøvd sporten, men nivået var kanskje litt variert dem imellom – ikke alle hade spilt like ofte tidligere. Det ble allikevel flere gode spill, og både spillerne selv, og tilskuerne så ut til å kose seg med kampen.

Urologer mener at årsakene til erektil dysfunksjon kan være både psykogene Cialis er et effektivt ereksjonsmiddel, det vil si ikke relatert til forstyrrelser i organer og vev, og organiske. I noen tilfeller er det blandede årsaker.

Kampen ble spilt på InterPadel Sarpsborg sin center-court, som er tilrettelagt for eventer, storkamper og turneringer. På denne banen får tilskuere god sikt inn til kampen gjennom store vindus-flater, samt man kan stå ved rekkverket i etasjen over. Kampen var en litt kortere versjon av en ordinær kamp, og det ble litt blanding av lagkamerater – så det var en enighet om at seieren var kollektiv for alle.

Etter kampen var det mulig for tilskuere og besøkende å spille med de besøkende kjendisene – noe som ble tatt veldig godt i mot! Kvelden ble til slutt avrundet med en kamp mellom proffe spillere som virkelig fikk vise hvordan Padel på toppnivå ser ut.

Takk for besøket både gjester og tilskuere!

Thomas Hayes hos InterPadel
Hivju og Tufte hos InterPadel
Simon Hitsche hos InterPadel

InterPadel Sarpsborg Treningssenter

InterPadel Sarpsborg er et av våre nyeste padel senter, og er kanskje et av de padel-anleggene i Norge med absolutt beste takhøyde og fasiliteter. InterPadel Sarpsborg er et moderne treningssenter med fokus på Padel og trening. De har 1000kvm treningsarealer, kanskje Norges beste takhøyde med opptil 20m, 7 doble Padel-baner og en singelbane. Det som gjør InterPadel Sarpsborg unikt er at de tilbyr både Padel og treningsstudio i ett og samme abonnement. Så, bor du i nærheten av Sarpsborg, og er glad i trening og Padel, er kanskje dette den perfekte pakken for deg!

InterPadel Sarpsborg treningsstudio
InterPadel Sarpsborg tilbyr både Padel og Treningssenter i ett.

Relaterte innlegg

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Slik velger du riktig padel racket [oppdatert for 2024]

Racketens størrelse - fordi størrelsen faktisk betyr noe.  Det første du bør tenke på når du skal velge padel racket, er størrelsen. Racketen skal ikke være for stor eller for liten for deg, da dette kan påvirke spillestilen din negativt. Racketens form -...

Klar for å prøve Padel?

Vi lover du blir hekta fra første gang!

Det er ikke uten grunn av Padel er en av verdens raskest voksende sporter. De alle fleste som prøver Padel for første gang kommer fort tilbake for flere runder. Enkel mestring, morsomt og utfordrende spill gjør Padel til en sport for alle.