Vi søker Ambassadører /
Padel-entusiaster!

Vil du være med på å forme fremtiden til Padel sporten i ditt nærområde? Ønsker du å være en del av en dedikert gruppe entusiaster som elsker Padel og ønsker å dele gleden ved denne fantastiske sporten med alle?

Vi søker nå ambassadører / Padel-entusiaster som ønsker å bli en del av vårt dynamiske lag og bidra til å spre entusiasmen for Padel over hele landet. Hos oss handler det om å gjøre Padel tilgjengelig for alle, uansett nivå eller erfaring. Vi vil skape et miljø hvor fellesskap, engasjement og glede står i fokus.

Hva innebærer det å være en Padel-ambassadør?

Som ambassadør for InterPadel blir du en verdifull brikke i vårt ambisiøse prosjekt. Du vil ikke bare få glede av sporten på et personlig nivå, men også få muligheten til å bidra til veksten av Padel-sporten i Norge. Du blir en viktig link mellom oss og padelentusiaster rundt om i landet.

 

Fordeler med å være en Padel-ambassadør:

  • Rabatt på Bookinger: Som ambassadør får du spesialpriser på våre Padel-baner, slik at du kan nyte spillet til en gunstig pris og oppmuntre andre til å prøve det også.
  • Rabatt på InterPadel Shop: Få eksklusive rabatter på utstyr og tilbehør i vår InterPadel shop, slik at du kan være best mulig utstyrt for ditt Padel-eventyr.
  • Trivelig og Energisk Miljø: Bli en del av et engasjerende og positivt fellesskap av likesinnede. Her kan du utvikle vennskap, dele erfaringer og bygge et sterkt Padel-miljø.
  • Bli med på Arrangementer: Få invitasjoner til spennende Padel-arrangementer, turneringer, og aktiviteter. Delta i konkurranser, opplev spenningen og knytt bånd med andre ambassadører.
  • Muligheter for Vekst: Vi verdsetter våre ambassadører og deres engasjement. Det kan åpne seg muligheter for vekst og videreutvikling innenfor InterPadel-samfunnet.

Jeg er solgt – hvordan blir jeg en Padel ambassadør? 

Vi er glad du er gira – til høyre/nedenfor ser du oversikten over våre avdelinger. Klikk deg inn på den avdelingen som er mest aktuell for deg og finn kontakt-informasjonen til senteret der.  Sammen kan vi skape et pulserende Padel-miljø og spre gleden med denne fantastiske sporten til folket.