Spill padel for 240,- per time (60,- per person)

Padel for studenter

InterPadel linje
Svett mellom studiene

Aktivitet fremmer læring, så ta med deg noen medstudenter på en runde Padel mellom forelsningene

InterPadel linje blaa

Padel er en voksende sport i Norge, og er allerede regnet som raskest voksende sport i verden. Og dette er ikke uten grunn – Padel er utrolig morsomt å spille, og man blir veldig lett smittet av «padel-feberen». Mange kategoriserer Padel som en hybrid mellom Tennis og Squash, bare at det er enklere å spille enn Tennis, og mer sosialt enn Squash. Derfor ønsker vi gjerne å utvide kjennskapen til sporten og inviterer derfor studenter til å prøve Padel til reduserte priser.

Alle studenter kan spille Padel hos InterPadel for 240,- per time, noe som utgjør 60,- per person. Padel spilles 2 mot 2 på en bane som minner om en Tennis-bane, men er litt mindre i størrelse samtidig som det er glassvegg og gitter rundt banen. I Padel kan man altså bruke veggene litt på samme måte som man kan i Squash, noe som fører til mange morsomme ballvekslinger. Du kan lese mer om Padel her på nettsiden, eller du kan kaste deg i det og spør noen ansatte på senteret når du kommer! Regler står også forklart i hallen.

Klar til å prøve?

Informasjon om Student-rabatten:

InterPadel linje blaa

Pris for student-padel:

240,- per time (60,- per person).

Når kan man spille til redusert pris:

Mellom 06:00-15:00 & 22:00-24:00 alle ukedager.

Hva er Inkludert i studentprisen?

Leie av bane, fra en time og oppover. Racket og baller leies eller kjøpes utenom i automat eller proshop.

Hvordan spilles Padel?

Padel spilles på en bane som likner på en blanding av en Tennis- og en Squash bane. Normalt sett er det to stykker på hver side, men det finnes også mindre singel-baner hvor man spiller 1 mot 1. Padel er uansett morsomst med 4 stykker. Les forøvrig mer informasjon om Padel her.

Hvor finner jeg InterPadel Sandnes?

InterPadel Sandnes ligger på Forus/Sandnes på gamle Tennisland/Actionball. Adressen er Dyre Vaas Vei 61.

InterPadel hall

Lurer du på noe?

Tlf: 909 43 000
E-post: sandnes@interpadel.no