Turnering for
Godset­unionen

Søndag 19.juni fra kl. 13.00 til 15.00 arrangerer vi en padel turnering for medlemmene av Godsetunionen i den nye padel hallen til InterPadel, som ligger i Havnegata 83 i Drammen – ved Tangen Kai.

Padel er en sport som har blitt veldig populær i Sverige og Norge de 2-3 siste årene og padel kan spilles av alle. Padel er mye enklere enn tennis og alle fra fra 10 til 80 år kan spille denne sporten.

InterPadel en ny samarbeidspartner til Strømsgodset og består av bl.a. Bjørn Maaseide og Thor Hushovd. Hallen i Drammen blir den tiende hallen vi har i Norge – og vi får 11 doublebaner og 2 singlebaner med opptil 20 meters takhøyde.

De 48 første som melder seg denne turneringen kan være med – og dette er GRATIS ! Dere får låne racketer og baller i hallen. Dette er en individuell turnering hvor alle spiller for seg, med man spiller med mange forskjellige, mot mange forskjellige. Formatet heter Americano. ALLE får instruksjon før vi starter og det blir ca 15 minutter med instruksjon/trening før turneringen starter. Det gjør ingenting om man ikke har spilt padel tidligere.

Dersom dere har spørsmål, send en sms til senterleder Jan Kvalheim på 99700400.

Mann spiller padel InterPadel Norge

Meld deg på nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for å motta nyheter, spennende tilbud, invitasjoner til arrangementer - og mye mer!

Takk for påmeldingen!